Maria Cerboni - Corpo By Cerboni

Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga och människor som aldrig tidigare har provat yoga tycker det är ljuvligt att kunna känna enkelheten att praktisera yoga även om de inte trodde det tidigare.

Maria har under flertal år utarbetat yogaresor och olika yogakoncept på hotell och resebyråer runt om i världen samt i Sverige. Hon är grundare av Aqua Yoga Sweden samt medgrundare av Board Yoga Sweden och håller workshops, event och utbildningar runt om i Sverige. Maria utforskar ständigt nya möjligheter att dela med sig för att få andra att uppnå deras potential och tar kroppsrörelser och meditation vidare på olika plan. Maria håller sedan många år även yogaklasser utomhus året runt oavsett väder och delar även konceptet: Sinnenas Upptäcktsfärd!

Då Maria under flertal år levde med ätstörningar, självskadebeteenden och panikångest och fann vägen ur detta med hjälp av yoga, meditation och kroppsrörelser har hon stora erfarenheter och delar med sig kunskaper inom detta på hennes klasser och i livet.


* Genom framröstning av yogautövare blev Maria Cerboni 2018 utsedd till årets Yogalärare genom Tidningen Yoga för dig.*


Kunders kommentarer/recensioner:
"Marias klasser är lekfulla och tillgängliga och hon använder inte konstiga ord eller positioner .... Jag fick en känsla av frihet och glädje i kropp och själ"


"Tusen tack för en fantastisk energi boozt på dina event, magiskt!"


"Vilken superbra SUP-Yogautbildning och instruktör, så tacksam att jag valde att gå utbildningen".


"Så härlig du är, Maria. Generös, omtänksam & rolig".
 "Vilket väder det än är, så är bryggyga alltid lika häftigt. Skön känsla i kroppen hela dagen efter denna underbara start. Tack Maria

Företag tidigare och nuvarande samarbetspartners

UTBILDNINGAR

Vald till Årets Yogalärare 2018 genom Tidningen: Yoga För dig.

Förtroende uppdrag:

Under ett flertal år representerade Maria det svenska landslaget i ridsporten Gymkhana.


Samarbetspartners