Maria Cerboni - Corpo By Cerboni

Tusentals människor världen runt har guidats av Maria inom yoga, träning , reseupplevelser och olika vattenaktiviteter. Hon delar tillåtande träningsformer och gör det enkelt för människor att förstå och hitta kroppskontakt och bli starkare från insidan och ut oavsett elit- eller nybörjare-nivå.

Maria har under ett flertal år utarbetat olika res, upplevelser & träningskoncept på hotell och resebyråer runt om i världen. Och startade igång yogan på Hotell Fort Royal i Guadeloupe och levde och guidade på ön under flera år. Hon är grundare av Aqua Yoga Sweden  samt medgrundare av Board Yoga Sweden  och håller workshops, event och utbildningar runt om i världen. Att ständigt utforska nya möjligheter med kropp - hav och natur och att dela med sig kunskap för att få andra att uppnå deras potential och väcka intresse för rörelse är något hon är specialist på. Läs mer om några av hennes utbildningar nedan.

Då Maria sedan barnsben tränade och tävlade på elitnivå inom ridsport men på samma gång led av ätstörningar och självskadebeteenden, fann hon senare vägen ur detta med hjälp av yoga, meditation, natur och kroppsrörelser utan tvång och prestige. Med den erfarenheten har hon stor förståelse för människor i olika situationer och kan guida människor till att ta ett steg i taget.


Idag delar Maria med sig glädje och stor kunskap för att hjälpa andra gå vidare och sätta mål och drömmar oavsett vad man har för hinder. Läs mer om hennes resa i olika reportage.

* Genom framröstning av yogautövare blev Maria Cerboni 2018 utsedd till årets Yogalärare genom Tidningen Yoga för dig. 

* Maria engagerar sig för RENT HAV och samarbetar med The Perfect World i Project Ocean - The Blue Bucket. Där det görs olika städinsatser på havet och vid kuststräckorna.


NÅGRA AV MARIAS UTBILDNINGAR

STRALA YOGA - New York - USA- 400 timmar.www.stralayoga.com
YOGA MEDICINE - Portland - USA 200 timmar. www.yogamedicine.com
MEDI YOGAINSTRUKTÖR -   www.mediyoga.se
POSTURAL TRÄNING
https://www.physioscale.se/
LIFE KINETIK - Hjärnträning: https://www.lifekinetik.se/
CERTIFIERAD FRISKVÅRDSINSTRUKTÖR -GGI . Massageterapeut, kinesiology, triggerpunkter, bindväv 
STYRKETRÄNINGSINSTRUKTÖR - SAFE www.safe-education.se 
ISA CERTIFIERAD SUP instruktör https://isasurf.org/
SIMLÄRARE - SLS
RESEKONSULT Yrkeshögskolan
Vald till Årets Yogalärare 2018 genom Tidningen:
Yoga För dig.

Förtroende uppdrag:
Maria började rida innan hon kunde gå och var under hela hennes uppväxt aktiv inom ridsport. Under ett flertal år representerade Maria det svenska landslaget i ridsporten Gymkhana och har ett flertal SM-guld samt deltagit i VM runt om i världen.Några av tidigare deltagares reflektioner:

"Marias klasser är lekfulla och tillgängliga och hon använder inte konstiga ord eller positioner .... Jag fick en känsla av frihet och glädje i kropp och själ.


"Tusen tack för en fantastisk energi boozt på dina event, magiskt!"


"Vilken superbra SUP-Yogautbildning och instruktör, så tacksam att jag valde att gå utbildningen".


"Så härlig du är, Maria. Generös, omtänksam & rolig".
 "Vilket väder det än är, så är bryggyoga alltid lika häftigt. Skön känsla i kroppen hela dagen efter denna underbara start. Tack Maria

"Det här är det bästa jag varit med om"