YOGA FÖR FÖRETAG

Vi erbjuder yoga för företag digitalt eller på plats med möjlighet att kombinera yoga och workshops i stora eller små grupper, för enstaka tillfällen eller regelbundet.
Vi håller även fysiska klasser och event utomhus året runt oavsett väder, och har möjlighet att komma dit ni önskar.
Vad passar ert företag; inomhus, utomhus eller digitalt?
Läs om klasserna: .

YOGAKLASSER UTOMHUS

Av tradition utförs yoga inomhus, men yoga kan lika bra om ännu bättre utföras ute i naturen. De positiva hälsoeffekterna av att yoga utomhus är många och vädrets olika skiftningar ger deltagarna en ny känsla av friskhet och närvaro.
Att ta en promenad under lunchen är något de flesta uppskattar för att samla energi och ta del av solljuset. När vi spenderar tid utomhus i naturen så blir vi mer kreativa, får frisk luft och det nyttiga dagsljuset än om vi stannar inne. Att yoga utomhus är ett uppiggande komplement till instängda konferensrum/lunchrum.
En kontorsarbetare spenderar den största tiden vaken inomhus. Att komma ut är viktigt då för lite dagsljus kan göra oss trötta, nedstämda och att vi sover sämre. Yoga utomhus är uppskattat under alla årstider där deltagarna möter väderomslag och naturens skiftningar. Yoga utomhus under den mörka tiden på året ger dina medarbetare möjlighet att maximera intaget av dagsljus som i sin tur ger ökad kreativitet, sänkta stressnivåer, effektivare återhämtning och – inte minst – friskare medarbetare. Vinsterna med yogaklasser utomhus är många.
Låt ditt företag prova på utomhusyoga

VANLIGA FRÅGOR VID UTOMHUSKLASSER

 Vart yogar man utomhus där vi arbetar?
* Vi har lång och stor erfarenhet av att hitta rätt närliggande utomhusmiljö just för ditt företag. I större städer finns centrala parker och många utomhusmiljöer som passar otroligt bra för yoga.


- Är det kallt?
* Nej, deltagare uppmanas att ha på sig varma kläder och gärna underställ /regntäta kläder och klasserna kommer ge dina medarbetare värme.


- Behöver vi någon kunskap?
* Nej, alla kan deltaga oavsett tidigare erfarenheter och yogaklasserna innehåller inga invecklade positioner eller konstigheter.


- Vad har man för yogamatta?
* Antingen tar du en yogamatta du har eller medtager en handduk / filt eller liknande. 


- Vad händer om det regnar och blåser mycket, ställer ni in då?
* Nej, vi kör året runt oavsett väder i ur och skur...oftast är just regn och blåst det mest uppskattade av deltagarna då man känner sig extra levande. Med rätt kläder och en rätt guidad utomhus yogaklass påverkas man inte av vädret.


- Jag har en tidigare skada och har ont i kroppen, kan jag deltaga?
* Ja, alla kan deltaga och göra det som känns bra i stunden. Inget tvång eller prestation och vi tittar inte på varandra och jämför oss aldrig. Klasserna innebär fullt fokus från insidan och ut!


- Jag vill att min arbetsplats anordnar utomhus yoga, hur går vi till väga?
* Maila oss eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett upplägg för just er arbetsplats inom 24 timmar.


Som företag kan ni också låta era medarbetare delta i både Aqua Yoga, Board Yoga och ståpaddlingar.


Vill ni veta mer eller diskutera ett upplägg som passar ert företag? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24 timmar.


DIGITALA YOGAKLASSER

  • Alla klasser är anpassade så deltagarna kan deltaga oavsett tidigare erfarenheter av yoga.
  • Låt dina medarbetar ansluta till klassen och deltaga oavsett plats och koppla upp flera kontor runt om i Sverige / världen och yoga tillsammans.
  • Minska tröskeln för personer som inte är bekväma med yoga eller visa andra att dom yogar.
  • Välj den plattform som passar er.
  • Klasserna rekommenderas på 30 minuter för ökad skärpa och närvaro.
  • Möjlighet för individuell coachning och frågeställningar efter klassen
    .